top of page

Isabelle De Beul - ISAPOPS

Wat begon als een therapie voor het verwerken van een

harde jeugd als ongewenst en aan haar lot overgelaten kind, is nu haar passie en (bij)beroep geworden. 

 

De tastbare, visuele expressie van ongeuite emoties en de

surrealistische droomwereld.  Uit een trieste donkere beleving
evolueren naar vreugdevolle tijden en een glimlach op ieders gezicht genereren. Dat is hoe Isa tot ISAPOPS is gegroeid!

​​​

Omdat Isa als ze iets doet, het goéd wil doen, verdiepte ze zich de afgelopen 25 jaar in het meesteren van verschillende kunststijlen, zoals PopArt en het surrealisme. Ze nam deel aan teken-, schilder-, ontwerp- en fotografielessen en genoot van privélessen bij gerenommeerde artiesten en fotografen, om zo een eigen stijl uit te bouwen.

 

Een ‘poppy’ wereld waarin emotie, speelsheid, humor, stippen en leuke beestige composities centraal staan. Elk nieuw project of het nu over een portret, mileubewuste street art, een muurschildering of illustratie op maat gaat, alles is een artistieke uitdaging digitaal of met de hand gemaakt .. een 'one of a kind poppy’ ontwerp speciaal voor u of als origineel attentievol geschenk.

Haar inspiratie ligt in de kleine alledaagse dingen..  in de natuur en in de dierenwereld. Getekend door haar jeugd, heeft Isa vertrouwen gevonden bij onvoorwaardelijke viervoeters, haar fluffy family. Schilderen, tekenen, illustreren en ontwerpen is als blootvoets door het groen wandelen en een frisse bries voelen waaien door je haren. Het geeft het alledaagse meer zin en kleur .

ISAPOPS inspireert en communiceert via haar kunst dat 'pawsitive vibes' om je heen weerkaatsen.

Zullen we samen meer poppy vibes, smiles en va-va-voom genereren?

 

Wat denk je ?   Straal je mee ?        

beestig beeldend kunstenaar

bottom of page