top of page

Isabelle De Beul - Isapops  

Wat begon als een therapie voor het verwerken van een

moeilijke jeugd als ongewenst en achtergelaten kind, is nu 

haar passie en (bij)beroep geworden.

 

Ontwerpen, schilderen en dieren fotograferen zijn de beste remedie om gevoelens te kanaliseren en uit de somberheid te treden. Uit een trieste beleving evolueren naar vreugdevolle tijden en een glimlach genereren op ieders gezicht. Dat is hoe Isa tot ISAPOPS gegroeid is !

​​​

Omdat Isa als ze iets doet, het goéd wil doen, verdiepte ze zich de afgelopen 25 jaar in het meesteren van verschillende kunststijlen, zoals PopArt en het surrealisme. Ze nam deel aan teken-, schilder-, ontwerp- en (huisdier) fotografielessen en genoot van privélessen bij gerenommeerde artiesten en fotografen, om zo een eigen stijl uit te bouwen.

 

Een ‘poppy’ wereld waarin emotie, humor, stippen en leuke beestige composities centraal staan. Elk nieuw project (portret, street art, muurschildering, illustratie op maat) is een artistieke uitdaging zowel op digitaal vlak als met de hand gemaakt .. een uniek ‘poppy’ ontwerp speciaal voor u of als origineel attentievol geschenk.

Inspiratie ligt in de kleine alledaagse dingen..  in de natuur en in de dierenwereld. Getekend door haar jeugd, heeft Isa vertrouwen gevonden bij onvoorwaardelijke viervoeters, haar fluffy family. Schilderen, fotograferen en ontwerpen is als blootvoets door het groen wandelen en een frisse bries voelen waaien door je haren. Het geeft zuurstof om het alledaagse meer zin, kleur en licht te geven.

ISAPOPS inspireert en communiceert via haar kunst dat de 'pawsitive vibes' die je uitstraalt, om je heen weerkaatsen. Laten we samen meer goeie vibes en smiles genereren..

 

Wat denk je ?   Straal je mee ?        

beeldend kunstenaar & huisdier-fotograaf

bottom of page