top of page
FOLDER ISAPOPS PHOTO STUDIO.JPG

Wat mag je verwachten ?

De Isapops huisdieren fotostudio is een kleine, gemoedelijke studio, heel toegankelijk voor mens en dier, zonder trappen.

Bij het binnenkomen starten we met snuffelen, een kwispelende begroeting en de omgeving verkennen. Cats, doggies en kiddo's worden op hun gemak gesteld en wennen even aan de flitsers terwijl we overlopen wat de voorkeuren zijn voor de shoot. 

Het is voor de fotograaf belangrijk om jullie bijzondere band op een unieke manier vast te leggen, die helemaal bij jullie past. Een vleugje kleur, beetje humor en een portie eigenzinnigheid mag altijd ! Isa gaat geen enkele uitdaging uit de weg en helpt jullie graag met de juiste focus en aangepaste belichting. Alles verloopt spontaan, natuurlijk en zonder tijdsdruk.

Na de shoot ontvangen jullie een email bericht met een ruime fotogalerij, waaruit jullie kunnen kiezen welke foto's professioneel mogen bewerkt worden. De voorkeurfoto's zullen dan met Lightroom, Photoshop en Procreate bijgesneden en geoptimaliseerd worden tot afgewerkte plaatjes in hoge resolutie voor (grote) prints, en in aangepaste resolutie voor social media en andere platformen. De afgewerkte bestanden ontvangt u digitaal via een downloadlink in een email bericht.

Indien gewenst, kunnen de afgewerkte foto's gedrukt worden, zonder logo of watermerk, via de Isapops printing service.

Er zijn drie shoot formules waaruit u kan kiezen: 

de Mini shoot, de Poppy shoot en de Family shoot.

De Mini, is een shoot van een half-uurtje, van de hond, kat of ander huisdier. Hierin zijn 3 verschillende mooi afgewerkte foto's inbegrepen in hoge resolutie voor prints en in aangepaste resolutie voor digitale platformen en social media.

De Poppy, is een shoot van 45 min. tot een uur, van de hond, kat of ander huisdier waarbij enkele shots met het baasje of gezinslid zijn voorzien. Hierin zijn 5 volledig afgewerkte foto's inbegrepen in hoge resolutie voor prints en in aangepaste resolutie voor digitale platformen en social media.

De Family shoot, bevat zoals de naam het aangeeft, de mogelijkheid om meerdere honden, katten, of andere huisdieren samen met hun gezin of familie op foto vastgelegd te worden. Hierin zijn 6 volledig afgewerkte foto's inbegrepen in hoge resolutie voor prints en in aangepaste resolutie voor digitale platformen en social media.

Indien jullie graag extra foto's uit de keuzegalerij professioneel laten afwerken, geldt er een klein supplement per foto. 

Koester jullie bijzondere band met een unieke fotoshoot !

100% Fun en viervoeterproof

Welcome to share the pawsome pawsitive vibes !

shoot prices 2022
bottom of page